Paul-Lincke-Ufer, Berlin

Paul-Lincke-Ufer, Berlin

Appealing location; charming, restored Gründerzeit homes, no wonder the Paul-Lincke-Ufer is one of the most coveted residential districts in Berlin. Midtown and directly on the greenbelt along the Landwehrkanal, there is no better quarter in Berlin for a relaxed lifestyle. Go on a shopping spree among the many small shops, enjoy jogging or cycling among the trees, or walking by the water. The area has also attracted several international firms such as Allianz, MTV and Universal.

The very first CarLoft project was erected here, on the Paul-Lincke-Ufer. Due to difficult groundwater circumstances on the project site intersection, constructing a large underground car park was unfeasible. Fortunately, the CarLoft concept offered the option of installing the required parking spaces on the upper levels alongside the new building. This option also saved the surrounding trees, as the inner courtyard did not require soil sealing. The project was completed in 2010 and the eleven new lofts plus one commercial unit were quickly sold. The total floor space amounts to 3,329 square metres; the airy lofts provide three to three and one half metres headroom. You are most welcome to schedule a date and visit us in Berlin. We would be happy to give you an in-depth look at our concept.


Datenschutzbestimmung akzeptieren: ~Link zum Datenschutz~

Hotel guests drive directly up their pre-reserved suites. And, wonderfully practical, all that valuable equipment comes along, easily loaded and unloaded for the duration of their stay. ...

In their new, Upper East Loft apartments, residents dwell in exclusive living comfort, meeting the highest of lifestyle demands. ...

Im Düsseldorfer Stadtteil Heerdt schafft das CarLoft-Konzept die Basis für die Umwandlung eines Bunkers zu einem attraktiven Traumhaus. ...

The very first CarLoft project was erected here, on the Paul-Lincke-Ufer. Due to difficult groundwater circumstances on the project site intersection, constructing a large underground car park was unfeasible. ...